dilluns, 25 de març del 2013

Panadons d'espinacs II

Avui us poso la recepta de panadons que ja la tinc al receptari del bloc, però un ensenyo les fotografies dels que hem fet aquest any, són boníssim igual que sempre però aquest cop ens han quedat una mica més presentables....sempre surten diferent jejej 
Són típics per pasqua i han estat aquests dies quan els hem fet.
Si cliqueu AQUÍ, veureu la recepta.




14 comentaris:

  1. Roser, estos panecillos me gustan porque la combinación de espinacas y pasas es perfecta y con masa casera, ni te cuento. Bss.

    ResponElimina
  2. com m'agraden Els panadons. Sempre que vaig a casa del meu fill em farto a menjar, al poble hi ha una fleca que els fan boníssims

    ResponElimina
  3. Ostres quina passada, sobretot per aquella gent no els agradi 'lo verd' jejeje.

    Personalment m'hi llençaria, a veure si ho fem en algun moment.

    Petons!!

    ResponElimina
  4. oh, em xiflen els panadons. A prop de casa tenim el Benet, que és un forn que ve de linyola. Allà en saben molt, de fer panadons, i són tan bons! El pròxim cop miro de fer com tu i els faig a casa, t'han quedat molt guapos. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina!! de Linyola?? jo sóc de Linyola!! ha ha, i també faig panadons, no sé si tan bons... però si, bons!!

      Elimina
  5. Hola Roser, fora de Lleida es una mica dificil entendre que son els panadons, i la veritat es que son una joia de la nostra cultura gastronòmica...t´han quedat de luxe.. jo per ara no en faig, dons la meva mare te "la pantent" i les ganes de fer-los.. Fan molt bona pinta. Bona Pasqua Roser. Petons,

    ResponElimina
  6. mmm...m'agrada! no coneixia els panadons i la teva recepta m'ha encantat! i el farcit també! apuntat! petons

    ResponElimina
  7. Boníssims i aquet any han quedat molt mes macus....els he de provar.
    petonets.

    ResponElimina
  8. Prenc nota!! No coneixia els panadons d'espinacs!!!!! Què bons han de ser.....
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  9. Panadons per sempre. Jo crec que no cal esperar el temps de fer-los. Tot l'any van bé.
    Nani

    ResponElimina
  10. Pels pobles de les muntanyes de prades i del priorat els fan molt bons i sempre que hi passo en compro.
    Avui ja és la segona recepta de panadons que em trobo...deu voler dir que els he de fer aviat :-D
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  11. M'agraden molt els panadons d'espinacs! Em recorden quan anavem a buscar biolets i paravem a un forn de camí per comprar-ne.
    Algun dia m'hauré d'animar a fer-ne!
    ptns!!

    ResponElimina
  12. Tienen que estar muy buenos :) además las espinacas me gustan mucho de todas las formas. Se ven muy apetecibles. Un beso.
    Recetas de una gatita enamorada

    ResponElimina
  13. Els he fet aquest cap de setmana passat, d'espinacs i de samfaina. Gràcies peer la recepta , són boníssims.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.