divendres, 1 de febrer del 2013

Red Velvet Cupcakes

Per fi he provat amb la recepta de cupcakes!!!! 
Feia dies que ho tenia al cap i no m'atrevia a començar amb la recepta, però en tenia tantes ganes, amb les preciositats de cupcakes que hi ha per la blogosfera i jo sense  provar-ho, doncs al final em vaig decidir i.....que bons que estaven !! Dic estaven perquè ja no en queda ni un! Els vaig fer ahir i ja no queda ni resta! jejejjeej
Tinc que millorar amb la tècnica, es pot veure amb el caputxó de crema però a base de pràctica ho aconseguiré. 
Ahh tinc que dir que m'han ajudat les explicacions del llibre que em van regalar de Alma Obregón, Objetivo: cupcake perfecto; és un llibre molt bonic i amb unes receptes delicioses, del qual he tret aquesta recepta, us l'escric com ho explica ella:



Ingredients per la magdalena, en surten entre 11 i 12:
60ml. d'oli d'oliva suau
160gr. de sucre blanc
1 ou M
1 cullerada rasa de cacau sense sucre
1 i 1/2 culleradetes de colorant vermell amb pasta (com l'extra red de Sugarflair). Si utilitzeu colorant amb l'iquid no us quedarà el vermell desitjat.
1 i 1/2 culleradetes d'extracte de vainilla
125ml. de llet semidescremada
1 culleradeta de suc de llimó
150gr. de farina
1/2 culleradeta de bicarbonat de soda
1 culleradeta de vinagre blanc

Ingredients per la crema per decorar:
120gr. de mantega sense sal a temperatura ambient, punt de pomada
300gr. de sucre glacejat
125gr. de formatge cremós d'untar (no light)
1 cullerada de llet semidescremada

Preescalfem el forn a 180 graus i preparem les càpsules de paper en el motlle per a magdalenes. 
Posem la llet en un got i afegim el suc de llimó, deixar reposar entre 5 i 10 minuts.
En un bol, batem el sucre amb l'oli fins que estiguin integrats. Sense deixar de batre afegim l'ou i l'extracte de vainilla.
En un altre bol, tamisem la farina amb el cacau i ho afegim a la mescla anterior alternant amb la llet.
Després dissoldrem en un got el vinagre amb el bicarbonat i, quan faci bombolles ho afegim a la mescla anterior.  Mesclem i quan la massa sigui homogènia agreguem el colorant vermell, així podem ajustar la quantitat necessària per aconseguir la intensitat desitjada.

Repartim la mescla en les càpsules de paper i fornegem durant 20 minuts.
Ho traiem del forn i els deixem refredar. Fins que no estiguin freds del tot no podem posar la crema al damunt.

Preparem la crema batent la mantega amb el sucre i la llet fins que s'integri. Afegim el formatge, que té que estar fred, i batem fins que la crema sigui homogènia i cremosa. Es té que conservar en fred.
Decorem els cupcakes amb la mànega pastissera i per damunt decorar amb el que més ens agradi. Jo he posat unes floretes de sucre que em van regalar el el pac del sorteig de la Helena, l'últim sorteig que vaig guanyar.

Ara a gaudir del pecat!!!



13 comentaris:

  1. Caram, quin vermell més maco i intens! Jo trobo que per ser els primers t'han quedat genial!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Apa, que xulos!! Vermells queden espectaculars! M'ho apunto!!! I segur que eren boníssims, oi, Roser?

    ResponElimina
  3. Roser, has debutat triomfant!
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  4. Jo li he regalat a la meva filla aquest llibre, i ella que és molt aficionada als dolços també diu que és un llibre genial.

    Son molt macos i bonissims

    ResponElimina
  5. Jo li he regalat a la meva filla aquest llibre, i ella que és molt aficionada als dolços també diu que és un llibre genial.

    Son molt macos i bonissims

    ResponElimina
  6. doncs t'han quedat fantàsticament be!!! quina bona pinta Roser....de luxe! petons

    ResponElimina
  7. Són molt vistosos, t'han quedat la mar de bé!
    Jo també tinc uns "red velvet" a la llista de pendents, a veure si m'hi animo aviat, que amb aquesta pinta!!!
    Marta

    ResponElimina
  8. Te jan quedado genial y es que son tan ricos!!
    Bss

    ResponElimina
  9. te han quedado genial y con el color sublime¡¡ buenos,buenos
    peto

    ResponElimina
  10. Red Velvet, aquest el tinc pendent...devia estar boníssim.
    Un petó!

    ResponElimina
  11. Ja tinc ganes de provar aquesta recepta. El colorant que tinc es en textura de gel, ¿me quedaran igual de bé?.
    Petons

    ResponElimina
  12. Buffff!! ja ho pots ben dir que és un pecat!!
    M'encanten els red velvet! aquest color vermell tant potent m'encanta!!
    Jo també fa temps que tinc pendents els cupcakes però no m'hi acabo d'atrevir...a veure quan em llenço! jeje!!
    ptns!!

    ResponElimina
  13. A mi em sembla que t'han quedat molt bé!
    Petons.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.