dissabte, 8 de desembre de 2012

Espirals salades


Aquesta recepta és tant fàcil que no et portarà gens de feina, en un moment està feta; en el que es té que estar més pendent és alhora de posar-ho al forn i controlar que no es cremin.Els ingredients que hi poseu poden ser infinits, tot depèn de la vostra imaginació. Jo ho he fet senzillet però ja sabeu, podeu farcir del que més us agradi.




Ingredients:
2 plaques de pasta de full
Formatges ratllats (diferents varietats o la mateixa com vulgueu)
Pernil dolç

Estendre la massa, posar pernil dolç (els talls sencers)per tota la superfície i per damunt posar formatge. Enrotllar la massa fins que quedi un rulo i tallem rodanxes de 2 centímetres, més o menys. En surt bastants rodanxes.

Tenim el forn preescalfat a 200°, els posem a dins i ho deixem fins que estiguin dauradets, uns 10 minuts o així...

L’altra varietat l’he fet posant tota la massa de formatges variats només i seguin el mateix procediment d’enrotllar i tallar a rodanxes.

Altres idees poden ser sucat amb paté i formatge, amb sobrassada, amb xoriço, amb pernil salat, salmó fumat.....


6 comentaris:

  1. Tens raó, son un aperitiu molt facil i resultó. A més, podem farcir-lo de moltes coses diferents, i posar-li un palet per tenir piruletes, que també queda molt atractiu.

    Petons

    ResponElimina
  2. qué bueno para un aperitivo con amigos,

    ResponElimina
  3. qué pintaza!! me encantan éstas cositas para los aperitivos
    Besos

    ResponElimina
  4. a mi em tornen boja aquestes espirals! i a tothom que li he ensenyat a fer-les les ha repetit!! petons

    ResponElimina
  5. Què bones! La pasta de full és molt agraïda. Jo em quedo amb el farcit de sobrassada...

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.