dilluns, 15 d’octubre del 2012

Paté de carabassa



Aquest mes a La recepta del 15 ens proposen cuinar amb carabassa. Jo he provat aquesta recepta extreta de la revista Lecturas especial cuina del numero 52, té uns quants anys ja! Jeejej La recepta esta molt bona i molt fàcil!


 Ingredients:
250gr. de carabassa
½  ceba
1 dent d’all
40 gr. d’ametlles
1 culleradeta rasa de comí amb pols
Oli d’oliva
Sal
Pebre

Treure la pell i les llavors de la carabassa i tallar en daus. Pelar l’all i la ceba i tallar.
Posar oli en una cassoleta i sofregir la ceba uns 5 minuts. Després afegir l’all i la carabassa i deixar uns pocs minuts. Afegir mig got d’aigua i deixar una 15 minuts o fins que la carabassa estigui ben tendra.
Abocar-ho tot en un got de batedora i triturar, afegir la sal, el pebre, el comí i les ametlles i tornar a triturar.
Deixar refredar i ja ho tenim llest per servir en torradetes o per sucar.


 
 

 Ahh i m'agradaria molt agraïr a la Roser del blog http://trifasicdebaileys.blogspot.com.es/ per otorgarme un premi tan divertit! Moltes gràcies per pensar amb mi sempre em fa ilusió!

Jo l'otorgo a tothom que em segueix, moltissimes gràcies de tot cor.


21 comentaris:

  1. Me encanta la calabaza en toda sus variedades. La pruebo. Besos.

    ResponElimina
  2. Si que fa molt bona pinta aquest paté, i ademés sembla molt fàcil... tinc carbasses de l´hort i podré fer-la per gastar-les!! petons,

    ResponElimina
  3. M'encanten els patès vegetals, aquest ha de ser molt bo!
    petonets

    ResponElimina
  4. Pues me parece delicioso este paté.
    Me gusta la idea de los pates vegetales y me viene de perlas
    Besos guapa

    ResponElimina
  5. Ostres, un paté!!! Molt bona recepta. Un peto!!

    ResponElimina
  6. molt bona pinta la d'aquest patè, ummmmmmm, bonissim

    ResponElimina
  7. wowwwwwwwww, me encanta! si es que no hay nada como coger unas tijeras y un buen montón de revistas y a coger ideas! un besazo

    ResponElimina
  8. Mmm la carbassa amb les atmetlles, ha de quedar molt bo.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Aquest paté s'ha de provar!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  10. Una idea molt fàcil i original per començar un àpat!
    Marta

    ResponElimina
  11. bona idea fer un paté!!!! m'agrada molt la idea, apuntat per un soparet amb amics!!! petonets

    ResponElimina
  12. Molt original! T'ha quedat molt bé, suposo que deu ser com l'hummus no? Petons

    ResponElimina
  13. Que bo aquest patè, Roser! Jo el faig igual però amb pastanaga bullida. També queda súper bo! M'ho va ensenyar una alumna del curs de conserves que imparteixo a Sabadell. Des d'aleshores, m'hi he enganxat! He he. Ho provaré amb carbassa! Gràcies per compartir-ho! Petons

    ResponElimina
  14. uoo has canviat el nom del bloc!!nena quin paté!! m'encanten tot el que son pates vegetals aixi que ja veus...aquest és bonissimm!! petons

    ResponElimina
  15. De luxe! per llepar-se els dits.. El nou nom fa patxoca..

    ResponElimina
  16. Quin pate més dolcet!! Ideal per acompanyar uns bons postres!!
    ptns!!

    ResponElimina
  17. Cada vegada m'agraden més els patés vegetals, de fet els altres ni els tasto.
    Petons.

    ResponElimina
  18. Els patés vegetals són un recurs fantàstic per un sopar, m'encanten! I aquests el trobo genial, el tastarem ben aviat
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.