dimarts, 23 d’octubre del 2012

Hamburgueses de tofu



Vaig buscar receptes per poder fer amb el tofu, ja que és un producte molt sa i recomanat en la nostra alimentació; les hamburgueses em van fer gràcia i entre algunes receptes que vaig trobar, ho vaig adequar als meus gustos i fer la meva pròpia recepta, i el resultat va ser boníssim!! Em va encantar, i com que me’n van sortir unes quantes, les vaig guardar al congelador per tenir-ne uns quants dies. Proveu-ho, no us deixarà indiferents!


 Ingredients:
135gr de tofu (el vaig fer amb tofu fumat, però amb el normal també es pot fer)
½ got d’avena (dels de beure aigua)
½ carabassó
2 cullerades de picada d’all i julivert
1 cullerada de mostassa
1 ou
1 got de pa rallat (més o menys)
2 cullerades de tomàquet fregit
Sal

Posar l’avena coberta d’aigua.
Ratllar el carabassó pelat i el tofu.
Posar l’avena a escórrer.
Posar en un vol el carabassó i el tofu i afegir tots els ingredients, més l’avena sense aigua.
Formar les hamburgueses i llest! Podem guardar-les al congelador embolicades amb paper film. O les podem guardar uns 2 dies com a màxim a la nevera per consumir.

Per acompanyar he bullit arròs, l’he passat per aigua i l’he barrejat amb philadelphia i unes gotes de suc de llimona recent espremut i una mica de sal.

M'agradaria agraïr de tot cor un altre blog que m'ha concedit un premi genial, aquest cop ha estat Tast de cuina.
Moltíssimes gràcies per pensar amb mi!

                       

 

13 comentaris:

  1. No he provat mai el tofu. A veure si m'atreveixo algun dia......
    Gràcies per la idea!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. A mi me encantan Roser, ademas ahora no tengo mas remedio que comerlas.
    Me gusta mucho la idea de ponerle avena, lo probare.
    Besos

    ResponElimina
  3. A la meva filla Zoe el tofu li encanta. Es fa moltes coses amb ell. Li passaré aquesta recepta.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  4. Roser, he de decidir-me a provar el tofu, em guardo la teva recepta.

    ResponElimina
  5. oh, molt bé, Roser! jo sempre les compro fetes, però són tan cares... fetes a casa deuen ser bones i encara més divertides! Gràcies per compartir la recepta!

    ResponElimina
  6. doncs saps que tinc molt tofu al congelador, i no se que fer-ne....m'encanten les hamburgueses i croquetes de tofu que venen a les herboristeries !! m'apunto aquesta recepta pero que ja! petons

    ResponElimina
  7. Han de quedar molt bones, i ademés ben sa.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Jo que menjo tant poqueta carn, aquestes hamburgueses de tofu m´agradaran segur... me les apunto!!! petons,

    ResponElimina
  9. wowwwwwwwwwww que sana te veo!!! hummm tengo que animarme a prepararlas! Besitos

    ResponElimina
  10. A casa en fem d'hamburgueses vegetals, ens agraden molt, el que no hi he posat mai són flocs de civada. Apuntat.
    Petons.

    ResponElimina
  11. No he provat mai el tofu. Crec que també començaria com tu per unes hamburgueses.

    ResponElimina
  12. qué buenas hamburguesas me tengo que animar a prepararlas, gracias roser

    ResponElimina
  13. Mira que no he provat mai el tofu, pero amb sembla que me engrascat veien la teva recepte !!!
    Petonets.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.