dilluns, 3 de setembre del 2012

Gelat de pastís de formatge


Per fi han començat a baixar les temperatures! Això no es podia aguantar!
Però encara som a l’estiu i tinc algunes receptes fresquetes més per publicar, com aquesta tan deliciosa!! Mireu mireu....


 Ingredients:
150ml. de llet
200ml. de nata liquida
300gr. de philadephia
3 cullerades de sucre invertit
80 gr. de galetes napolitanes de canyella
Sirope (no se quina és la traducció en català) de maduixa

Tots els ingredients, menys les galetes i el sirope, les haurem tingut a la nevera i els barrejarem en un vol fins que es faci una mescla homogènia.
Treure el vol de la geladora del congelador que haurem tingut un mínim de 24 hores, ho muntem a la màquina, l’encenem que comenci a funcionar l’aspa que gira i afegim poc a poc la mescla a la màquina.
Deixem durant 25-30 minuts, ho posem en un bol, hi afegim les galetes esmicolades en quadrets i ho deixem al congelador.
Alhora de menjar-lo, el traiem uns 30 minuts abans del congelador, formem les boles i damunt de cada ració hi posem el sirope.


 Ahh Tinc que donar les gràcies a la Lolines per concedir-me un premi. Moltissimes gràcies em va fer molta il·usió!!! I a més vaig recordar que ja me n'havies concedit un altre fa temps, doncs gràcies de nou. Mireu que bonic:

                                                            Moltes gracies Lolines

17 comentaris:

  1. ostres que bo que ha de ser no??!! m'encanta el formatge en gelat!! en realitat moltes vegades em demano el cheesecake amb maduixa, o sigui que aquest m'ha d'encantar! m'apunto la teva recepta que sembla facil i bona! petons

    ResponElimina
  2. Uau! Boníssim! Amb coulís i tot. El pastís de formatge ja és bo, però aquest gelat, deliciós! I acompanyat amb les napolitanes, que hi dónen un toc de canyella, perfecte!

    ResponElimina
  3. Roser, que bonito color le ha dado a tu helado el sirope de fresa.
    Besos.

    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  4. ¡Me gusta! y se ve muy sencillo... Genial!!! ^_*
    besos 2.0

    ResponElimina
  5. Jo sóc de gelats tot l'any, així que tan me fa que baixin les temperatures, je je je...
    Ha de ser un gelat boníssim, sobretot a mi que m'encanten els pastissos de formatge ;)

    ResponElimina
  6. ummmmmmmmm, que bo ha de ser aquest gelat amb formatge

    ResponElimina
  7. Hola Roser!! Estic de tornada de vacances amb idea de fer "bondat" per tot el que hem menjat aquests dies i em trobo amb aquesta recepta!! Mare meva que bona!! Petons

    ResponElimina
  8. Es un bon gelat per tot l´any!! fomatge i galetes napolitanes, m´encanta!!! petons,

    ResponElimina
  9. Les napolitanes de canyella són boníssimes! Fetes així, li deuen donar un gustet molt bo al gelat.
    Feliç setembre,
    Nani

    ResponElimina
  10. Jo al sirope n'hi dic simplement xarop. aquest gelat ha de ser boníssim, amb el que m'agrada el pastís de formatge!!!!
    petonets

    ResponElimina
  11. Hola de nuevo Roser,un helado asi es fantastico y el sirope le da el punto de color divino
    peto

    ResponElimina
  12. Nyam, nyam! Ha de ser la bomba! Jo també en dic xarop, com l'alba! ;)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  13. Si me dgusta la tarta de qqueso, el helado..me encanta.. Bss

    ResponElimina
  14. Quin pedazo de gelat, te molt bona pinta !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  15. Roser, aquest gelat de formatge ha de ser deliciós!! se'm fa la boca aigua només de pensar-hi

    petonets

    BOn cap de setmana!

    ResponElimina
  16. Ohhhh... QUE BO!!! i amb la galeteta de canyella, deu ni do!!! :)

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.