diumenge, 16 de setembre del 2012

Gelat de gerds (frambueses)



Aquest puc dir que és l’últim gelat de la temporada. Molts de vosaltres m’heu comentat en altres receptes que en mengeu tot l’any; la meva parella també però en el meu cas no es així, només en menjo quan fa calor sinó el meu coll acaba malament  jejeejj. Així que aquest és el darrer gelat que he fet amb la geladora, aquesta maquina que m’ha donat tan bon resultat i uns gelats tan bons!


Ingredients:
250gr. de gerds (frambueses) congelats
250ml. de llet
200ml. de nata
50gr. de sucre
50gr. de sucre invertit

Treure els gerds la nit anterior i deixar-los a la nevera perquè es descongelin. Posar el dia anterior també, unes 24 hores abans, el bol de la geladora al congelador.

Quan ens posem a fer el gelat, triturem els gerds i ho barregem amb els altres ingredients. Si no volem notar les petites llavors que conté la fruita ho colem.

Encenem la maquina amb el bol recent tret del congelador. Quan ja estigui donant tombs l’aspa, anirem tirant la mescla per la ranura poc a poc.
Ho deixarem mantecar uns 25- 30 minuts, ja veurem fins que estigui bastant espés.

Posar la mescla en un bol amb tapa i guardar al congelador per consumir quan vulguem. El dia que en mengem, treure uns 15 minuts abans perquè es torni una mica tou el gelat.

 

25 comentaris:

  1. Hola Roser, quina bona pinta aquest gelat! tot i que fa pena que s'acabi la temporada de gelats, ja em ve molt de gust de que comenci el fred!
    I per iniciar bé la nova temporada et volia dir que: Tens un PREMI EN EL MEU BLOC! Passa't a recollir-lo quan vulguis!

    ResponElimina
  2. Hola Roser, un gelat "especial" per comiat de temporada

    ResponElimina
  3. Quin vici de gelats, aquest ha d'estar molt bo, yo la veritat es que no em puc resistir als gelats, també en menjo tot l'any.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Jo sóc de les que en menjo tot l'any, je je je... :)
    T'ha quedat amb un color preciós!

    ResponElimina
  5. què bo i amb la calor que fa.... no será l´últim

    ResponElimina
  6. M'encanten els gerds!! Quina delicia de gelat.. Petonets!

    ResponElimina
  7. Sembla que hagi de ser molt cremós!! per l'any que ve tinc pendent comprar-me una geladera per no parar de fer gelats!!jeje!!
    Vaa, que amb una miqueta de sort la calor enacra aguantarà uns quants dies i podràs menjar més gelats!!
    ptns!!

    ResponElimina
  8. Jo crec que el que hauries de fer és canviar el nom del bloc... amb aquests gelats ja no sembles una aprenent!

    ResponElimina
  9. Fantàstic gelat! Quin color més bonic que t'ha quedat! El meu gelat preferit és el de gerds o móres amb iogurt! I també per a tot l'any!! Petons

    ResponElimina
  10. M'encantaria, sóc molt fan dels gerds!
    Petons.

    ResponElimina
  11. El gelat de gerds es el meu preferit, i el meu sense colar les llavors, plissss!! molt bona recepta. Petons,

    ResponElimina
  12. Té un color preciós i un aspecte deliciós...Això de tenir geladora és una assignatura pendent ja que no en menjo gelat tot l´any.

    ResponElimina
  13. No diguis que serà l'últim. Que encara tornarà a fer calor...Un deliciós gelat.
    Nani

    ResponElimina
  14. Que ricoooooo!!!!! ¿el último? anda porfi!, anda porfi! uno más... jejeje
    Deliciosos guapa. ^_^
    Besos otoño/invierno

    ResponElimina
  15. fets a casa no tenene ni punt de comparació amb els industrials!!!! té un color xulíssim. molts petonets reina

    ResponElimina
  16. Hola guapa, que rico helado!!!!
    a mi me pasa como a ti, solo como helado en verano!!!
    Un besote

    ResponElimina
  17. Si que és un bon invent la geladora, perquè els gelats fets a casa són més bons i més sans!!
    Aquest ha d'estar de muerte, i vols dir que a l'hivern amb una mica de xocolata calenta pel cim... jo me'l menjava segur!
    petonets

    ResponElimina
  18. vaya pinta más rica! Con lo que me gustan las frambuesas... ha de estar impresionante!

    ResponElimina
  19. qué pintaza más golosa, me encanta gracias por compartirla

    ResponElimina
  20. yo es que soy de comerlos todo el año pues me parecen el postre perfecto así que me lo apunto que me ha cautivado el color! un besazo

    ResponElimina
  21. ROSER... quina bona carona té el teu GELAT..
    Enhorabona!!!
    Que tinguis una setmana ben agradable maca
    Un PETO :)

    ResponElimina
  22. tremendo este helado, para mi los caseros los mejores,como este tuyo
    peto

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.