dimecres, 20 de juny del 2012

Bescuit de cacau i Coca-cola


Si si!! Tal i com heu llegit!! Jo em vaig quedar sorpresa el primer cop que ho vaig veure al blog de la Lolines i sabia que no m’ho podia perdre. 
M'he disposat a buscar més informació i recopilar els ingredients; i tothom que ha provat aquesta recepta coincideix en que estava boníssima. Doncs jo també penso el mateix, un dels bescuits més bons que he provat. No vaig tardar gaires dies a fer-lo i precisament, deu ser per aquest ingredient tan especial que fa que la massa sigui ben esponjosa i humida. MMmm una delícia!!! 



Ingredients:
240gr. de farina
1 sobre de llevat
300gr. de sucre glacejat
3 o 4 cullerades de cacau amb pols
250gr. de mantega
200ml. de llet
250ml. de coca-cola
2 ous

Encenem el forn a 180°
Barregem en un vol gran la farina, el llevat, el sucre i el cacau.
En una cassoleta desfem la mantega al foc, retirem i afegim la coca-cola, barregem i afegim la llet i barregem. Afegir-ho a la farina poc a poc mesclant i al final els ous batuts. Mesclem fins que sigui homogeni.
Ho bolquem en el motlle que desitgem i ho posem al forn durant uns 40 minuts o fins que al punxar notem que està fet.

 

20 comentaris:

  1. Doncs dono fe que és molt bo. Aquest hivern en el curset de pastissera el profe el va fer...Xocolata al 100%

    ResponElimina
  2. Que rico este bizcochito......y con cocacola!!!
    Me llevo un trozito
    Besos

    ResponElimina
  3. Un pedacito para mí :) Me encantan los pasteles con chocolate.

    ResponElimina
  4. La cocacola li deu donar un gust molt diferent i especial! I amb la xocolata per arrodonir-ho, bona proposta.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Roser, gràcies per nomenar el meu blog.
    M'alegra que que t'hagi agradat el bescuit, t'ha quedat genial.

    ResponElimina
  6. Reconeixo que quan he llegit el titol he pensat que t'havies equivocat... coca-cola??? Pero despres de llegir la recepta i veure la foto, aquesta la he de probar!! Petons

    ResponElimina
  7. No pareu de sorpendrem....aixo no mu esperaba..raro es pero el resultat es veu genial !!! molt bè !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Uuuu,,.
    que apetecible, ,lo probaré.
    Un saludo.

    ResponElimina
  9. això de la coca cola em té ben intrigada! hauré de fer la prova jo també, per sortir de dubtes!! jej t'ha quedat excepcionalment fabulosa!! petons

    ResponElimina
  10. Serà qüestió de provar-ho, doncs! La veritat és que això de la coca-cola em té ben intrigada, també ho vaig veure a la lolines, i ara tu em confirmes que sí, que és bona, bona aquesta coca!! quina pinta, mareta... petons!

    ResponElimina
  11. Ostres Roser, quina gràcia això d'utilitzar Coca-Cola al pastís. No ho hauria pensat mai.
    Nani

    ResponElimina
  12. desde que la vi en el blog de Jose, la quiero hacer, ya veo que queda fantástica, bsos!!!

    ResponElimina
  13. Tot i que m'agrada molt la Coca-cola no sé si m'atreviria a cuinar amb ella, no m'imagino el gust.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  14. mmm!! es veu tan esponjós, que ara mateix em vindria molt bé un trosset per provar-lo jejeje! t'ha quedat molt bé!!

    ResponElimina
  15. no he probado nunca poner coca-cola pero habra que probarlo,esta tremendo
    bon cap de setmana i bona revetlla
    peto

    ResponElimina
  16. Vinc del bloc de l'Eri, al final l'haurem de provar! jejeje
    Petons i bona revetlla!
    Sandra

    ResponElimina
  17. Hola,estoy de vacas… por fin… así que por eso estoy tan desconectada últimamente pero espero que no os olvidéis de mi, ehh??? Así que a ver si participas en mi concurso de LA VUELTA AL MUNDO por mi primer Cumpleblog feliz que me haría muchísima iluuuuuuuu! Un besote!!!! hummm que delicia de bizcocho, me encanta y me llevo un cachitoooooooo

    ResponElimina
  18. No lo he probado nunca pero tiene muy buena pinta!! me quedo con tu receta para probarla y ya te contare! besos

    ResponElimina
  19. Hola,
    Quina coincidència eh?? es molt bo realment. Petons

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.