divendres, 25 de maig del 2012

Ous farcits de gambes i rap


Aquest mes a Memòries d’una cuinera ens proposen fer ous farcits. Doncs jo us presento aquesta versió sense tonyina, ja que a la meva parella no li agrada, i vaig pensar en fer-ho de gambes i rap, i va quedar prou bo!


Ingredients:
4 ous
Un manat de gambes congelades crues
Una cua de rap no molt gran congelada
1 cullerada i mitja de maionesa
Pebrot del piquillo
Enciam

Posar dues cassoles petites amb aigua a bullir. En una posar-hi els ous i en l’altra les gambes i el rap. Els ous deixar-los 10 minuts, les gambes i el rap 5.

Retirar del foc, treure l’aigua i deixar refredar.

Tallar els ous pel mig i treure el rovell,el podem en un vol amb les gambes tallades a trossets i el rap tallat també a trossets petits. Barrejar-ho tot amb la maionesa i farcir els ous.
Posar per damunt una tira de pebrot de piquillo. Posar en una plat la base d’enciam tallat i per damunt els ous.

21 comentaris:

  1. Carai, Roser! Sí que semblen molt bons! Amb rap no ho havia pensat, és clar que si a la teva parella no li agrada la tonyina surt la creativitat, oi? Petonets i bon cap de setmanaa

    ResponElimina
  2. Me parece muy original el relleno. Nunca habría pensado en el rape para rellenar huevos. Besos.

    ResponElimina
  3. ROSER NO SEMBLEN BONS...................SON ¡¡¡¡BONIIIIIISSIMS!!!!

    ResponElimina
  4. El que s´ha de fer per deixar-lo content, oi?? La meva mare també l´havia fet alguna vegada però a casa som fans de la tonyina.. i per tant, sempre guanyava aquest farcit.

    ResponElimina
  5. Roser, hem coincidit amb un dels ingredients: les gambes! Queden boníssims. Has afegit rap que encara els deu donar més suavitat.
    Nani

    ResponElimina
  6. Que ricos y que versátiles son los huevos, aceptan tantos rellenos.. Bss

    ResponElimina
  7. Quina bona pensada i aquí que avui hi ha hagut peix... M'apunto la idea

    ResponElimina
  8. Roser, el rap no m'agrada massa però si està "camuflat" me'l menjo.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  9. oohh Roser que bo, gambes i rap!! per començar i no parar.petonets

    ResponElimina
  10. que combinacion más buena!! Rape y gambas!! riquisimo seguro! besos

    ResponElimina
  11. Al grau de Castelló trauen uns raps mitjanes que me semblen perfectes per aquesta recepta. Molt bona idea per combinar.

    ResponElimina
  12. mmmm.. gaaammmbeeeeeess.....

    Bonísssim!!

    Un petonet!

    ResponElimina
  13. la combinació de rap i gambes m'agrada molt! apuntada Roser. Molts petonets i gràcies per participar.

    ResponElimina
  14. fantasticos estos huevos con lo que lleva es un plato diez,me encanta Roser
    peto

    ResponElimina
  15. Rosa... jo que pensava que la meva estimada senyora es llepafils!!!

    doncs amb gambes...si senyora!!

    ResponElimina
  16. Uns ous per un dia de festa! Felicitats per la recepta!

    ResponElimina
  17. Quina combinació tan i tan bona, han de ser boníssims!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  18. A casa ens agraden molt els de tonyina, però aquesta nova versió amb gambes i rap una delicia... petons, i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  19. ¡me encantan los huevos rellenos! pero con rape y gambas tienen que estar geniales

    ResponElimina
  20. Bonissims!!!Nosaltres a casa tambe els fem amb salmo fumat i una mica d caviar!!Mes festiu pero el resultat genial!!Proveu-ho!!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.