divendres, 27 d’abril del 2012

Maduixes amb vinagre de Mòdena


I pel cap de setmana una recepta dolceta i de plena temporada! Aprofitem les maduixes que tenen molt joc per cuinar!

Aquesta recepta es tant senzilla i tant bona.... Possiblement la recepta que més m’agrada de maduixes. I sembla estrany amb vinagre, però no queda gens el gust i a canvi deixa un deliciós xarop dolcet.
Ahh i si ho deixem d’un dia per altre, o unes quantes hores, queda més caldoset, com a la foto!



Ingredients:
500gr de maduixes (sense netejar)
2 o 3 cullerades soperes de sucre moreno (segons si voleu menys o més dolç)
2 cullerades soperes de vinagre de Mòdena

Rentem les maduixes i els hi traiem les fulles.
Les tallem a trossets i les posem en un vol.
Posem el sucre i el vinagre per damunt i barregem un minut (més o menys) perquè s’integri bé.
Ho guardem a la nevera i com més hores ho deixem més suquet haurà tret i més bo serà.  


14 comentaris:

  1. M'encanten les maduixes amb nata, amb crema, amb xocolata blanca, amb llimona, però amb vinagre de mòdena....crec que mai les he provat, així que ja sé quin serà el meu postre aquest cap de setmana!! petoons

    ResponElimina
  2. aixi no les he tastat mai, pero pareix que estigen molt bones.
    molts petons.

    ResponElimina
  3. Amb vinagre! No ho hauria pensat mai... Ho haurem de provar.

    ResponElimina
  4. Alguuuuuuuna vegada ho he fet, peró no hi penso mai som més clàssics a casa. Ho tornaré a fer. Petons, i bon cap de setmana. Petons,

    ResponElimina
  5. Mira tu el que son les coses, se que es fan amb vinagre, se que estan molt i molt bones, mira que hauré fet vegades maduixes, en canvi sempre les faig amb taronja...

    Petonets i que no ens plogui aquest pont.

    ResponElimina
  6. Pots creure que mai les he probat amb vinagre? I es cert que molta gent diu que son tan i tan bones... Lest teves tenen una pinta impresionant. Petons!!

    ResponElimina
  7. Què bones que són així!! Jo en faig molts dies i no em canso mai de menjar-ne. Visca les maduixes!!! Petons

    ResponElimina
  8. Roser, se m'acaba de fer la boca aigua! Així és com les preparava la meva àvia i m'encanten.
    Petons.

    ResponElimina
  9. mmmmm! jo sempre les faig amb vinagre, però ho faig amb vinagre de vi. Les deixo reposar un dia i estan genials!!!!! Visca les maduixes!!

    ResponElimina
  10. Roser, com m'agraden les maduixes amb vinagre de mòdena! Una proposta sana i ben bona! Petons

    ResponElimina
  11. Fetes aixi son genials !!!! tenen un gust fabulòs .
    Mil gracies per la teva felicitació.
    Petonets guapi !!!!

    ResponElimina
  12. Jo tambè l faig de vegades amb vinagre de poma , quedan molt bones

    ResponElimina
  13. Amb vinagre de Mòdena no n'he mai. Serà qüestió de tastar-les. Només n'he fet amb vinagre de vi i pebre.
    Nani

    ResponElimina
  14. Si les deixo reposar unes quantes hores les faig només amb sucre. Amb vinagre i pebre si que en faig. Tastarem aquesta manera de fer-les amb vinagre de mòdena.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.