dilluns, 16 d’abril del 2012

Burritos


Avui recepta mexicana!!
Ja fa uns dies que la tinc guardada per publicar i ja no podia esperar més. La faig alguns cops, i com aquest cop, en cuino unes quantes més i les congelo. Així tinc per uns altres dies.
Animeu-vos que és molt fàcil i divertit! Ja sabeu com s’emboliquen els burritos? Segur que si! Si no, ja us ho ensenyaré a la pròxima!


 Ingredients:
-       6 truites mexicanes (les compro fetes)
-       Una safata de 400gr. de carn de pollastre picat.
-       Un sobre de “sazonador para burritos”. (Ho compro al Mercadona. Però en podeu trobar a qualsevol altre lloc a l’apartat de cuina internacional, en aquest cas mexicana.)
-       1 pot de xampinyons laminats
-       1 pebrot verd
-       1 ceba
-       1 all
-       Formatge ratllat
-       Formatge amb tranxetes

Posar una mica d’oli en una paella i afegir la ceba i l’all tallats ben petits. A continuació afegim el pebrot també tallat petit.
Deixem uns minuts i quant les verdures comencin a estar tendres hi posem els xampinyons. Deixem uns minuts més, fins que els xampinyons estiguin i al final afegim la carn. Deixem fins que estigui feta.
Agafem el sazonador i en posem la meitat del sobre a la paella i mig got d’aigua. Barregem i deixem fins que es redueixi.
Provem de sal i rectifiquem si cal.
Ara ja podem muntar els burritos. Posem dins d’una truita una mica de la carn i per damunt de la carn un tranxete de formatge partit amb dos, cobrint tota la llargada. Tanquem el burrito i posem formatge ratllat per damunt. Així ho farem amb els altres.
 Ho posem a gratinar al forn. I llest!


  

15 comentaris:

  1. Que bons, a casa en fem de vegades, el teu farcit m'ha agradat molt el provarem..petons

    ResponElimina
  2. Que bo, Roser! I gratinats i tot! A mi m'encanten els tacos, i reconec que al formatge gratinat encara no els he fet mai! Només passo el pa per la planxa i farceixo. M'apunto la teva deliciosa proposta! Petons

    ResponElimina
  3. Tenen molt bona pinta, jo sempre els faig de pollastre i verduretes, però no els gratino mai així que a la propera ho provaré! Un petó

    ResponElimina
  4. oh, qiuna pinta! m'encanten els burritos!
    Marta

    ResponElimina
  5. Amb aquest farcit tan especiat han de quedar molt gustosos i aromàtics. I mol bona idea el truc de congelar-los ;)

    ResponElimina
  6. OOohh! m'encanten els burritos! de fet, m'agrada tota la cuina mexicana, sóc una autentica fan i ara m'han vingut ganes d'anar-hi que fa molt que no en trepitjo cap de restaurant!!! aqueesta recepta teva queda apuntada ja! i tens raó, en podem fer molts i congela'ls!!! petons

    ResponElimina
  7. Roser m'agraden i molt els burritos, i aquest farcit m'encanta

    ResponElimina
  8. Quan dius que em convides? Amb una Coronita... un soparet ideal! Petons

    ResponElimina
  9. m'encanta la cuina mexicana!!! andale andale petonets

    ResponElimina
  10. va la coronita la pongo yo,tu traes estos ricos burritos,divinos te han quedado
    peto

    ResponElimina
  11. Mmmm burritos gratinats, que bons. T'han quedat molt bé.
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. Fa molt temps que no en menjo. Bona idea!
    Petons.
    Eduard.

    ResponElimina
  13. Que ricos Roser, me encantan los burritos, y con esa forma de canelon, estas super originales
    Besos

    ResponElimina
  14. Hola Roser guapa tu

    la veritat es que queden molt bons i et solucionen un àpat ràpid, ràpid, a casa sempre en tinc uns paquets a punt al rebost, el que no he fet mai es posar-hi formatge per sobre, copio, je,je,

    mil petonets i fins aviat, Susanna

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.