dissabte, 17 de desembre del 2011

Triangles de filo farcits de formatge fresc i codonyat


Ja fa uns quants mesos en el programa Hoy cocinas tú de la Eva Arguiñano, vaig veure aquestes postres que em van encandilar del fàcil que ho vaig trobar i bo. Vaig pensar “aquest el tinc que fer!!”
Fins ara no ho he provat perquè ja no me’n recordava però fa poc vaig veure una altre cop el mateix programa repetit amb aquesta recepta, i en aquesta ocasió ja m’he decidit, i la veritat és que és facilíssim i molt bo!! 



Ingredients per 4 triangles:
200gr. de formatge fresc
200gr. de confitura de codonyat
4 làmines de massa filo
3 cullerades de mantega
Una mica de sucre morè

Tallar a quadradets el formatge fresc i el codonyat.

Estendre dues làmines de massa filo (una damunt de l’altra), i tallar-les en dues parts a lo llarg, quedant dos làmines separades allargades i rectanculars.

Desfer la mantega al microones i sucar una mica per damunt de la massa.

Farcir i fer la forma de triangle o qualsevol altra forma. Sucar una mica amb mantega per damunt, perquè agafi color.

Fer el mateix amb les dues altres masses. Quedaran quatre farcells.

Posar al forn preescalfat a 200° entre 10 i 15 minuts. Vigilar que no es cremin!!

Treure del forn i posar sucre morè per damunt.



12 comentaris:

  1. Dos ingredients que segur que combinen de maravella. A mi m'agrada molt la pasta filo, es poden fer tantes coses!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. delicioso, yo los preparé hace algún tiempo con queso feta, masa filo y miel y también me quedaron muy ricos, viendo los tuyos se ve que son una tentación absoluta!
    Besitos y buen finde!

    ResponElimina
  3. les coses amb pasta filo queden genial!!! m'ho apunto pq sembla boníssim!! molts petonets

    ResponElimina
  4. DE VERITAT TÉ QUE SER GENIAL!!!
    Una idea estupenda per fer ben rápid.Petons

    ResponElimina
  5. Doncs si que ha d'estar bo si!! la combinació m'agrada moolt! i amb la pasta filo, que em xifla....petons

    ResponElimina
  6. El formatges i el codonyat lliguen a la perfecció però quan dius confitura vols dir carn de codony(membrillo)o és melmelada de codony?

    ResponElimina
  7. això a de esser bonissim... pero molt!!!
    petons

    ResponElimina
  8. D'aquestes festes no passa que faci una recepta amb pasta fil·lo que li tinc moltes ganes i no hi ha manera!
    Petonets.

    ResponElimina
  9. Cristina el que hi he posat és carn de codony(membrillo).

    ResponElimina
  10. Gràcies a tots pels comentaris, la veritat es que estaba bonissim si ho proveu no us decepcionarà! Petonets!!

    ResponElimina
  11. También está muy ricas, yo tengo unos pendientes de publicar también con membrillo.
    ¡Feliz Navidad!
    Abrazos.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.