dilluns, 19 de desembre del 2011

Torrada amb pop i mango


 Ja queda menys per Nadal i compartir taula amb les persones que ens estimem i apreciem!
Aquesta setmana torno amb receptes salades per aquests dinars i sopars que tenim pendents.
Sobretot  gaudiu molt i sigueu molt feliços!!

I ara un aperitiu genial!


 Ingredients:
1 pop petit congelat
1 mango
Sal de foc (espot substituir per sal i pebre vermell picant)
Oli d’oliva verge extra

Descongelar i coure el pop en una olla amb aigua bullit durant uns 40 minuts o fins que estigui ben tendre. Tallar a rodanxes.
Pelar i tallar el mango amb tires. Posar una gota d’oli en una paella i saltejar uns minuts el mango.
Muntar la torrada, posar una base de mango, el pop per damunt, a sobre la sal de foc i un raig d’oli.
Llest!

                                                                                                                   
                                                      Un regalet de la meva germana

                                                            Sal de foc. Sal picant!!






12 comentaris:

  1. Quines RECEPTES tan DELICIOSES y ORIGINALS que ens deixes sempre ROSER.
    Molts bons dies NADALENCS plens de JOIA y PAU per a tu i els teus, i DESPEDEIXO L'ANY diente que estic ENCANTADA d'haverte conegut
    MOLTS PETONETS:)

    ResponElimina
  2. Molt original aquesta recepta, un aperitiu genial!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Nena!!!quina idea més bona....ens encanta el pop, aquet toca per las festas, es genial.
    Un petonás.

    ResponElimina
  4. Polp i mango una combinaciò que no he tastat i la sal de foc donarà alegria al plat.
    Bon Nadal

    ResponElimina
  5. UNA COMBINACIÓ ORIGINAL I GENIAL

    BON NADAL

    ResponElimina
  6. pop amb mango??? axò ho haurem de tastar!!!! quin regal més xulo de la teva sister!!! petonets

    ResponElimina
  7. Ostres m'has desquadrat!! amb mango!! aixo ho he de provar sens dubte!! merci per la idea! petons guapa

    ResponElimina
  8. Quina combinació més curiosa amb el mango, tinc ganes de saber com deu quedar.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Crec que mai hagues pensat amb aquesta combinacio!! Pero me l'apunto, ha d'estar bonissim!! Un peto

    ResponElimina
  10. pero que rico y que SUPER ORIGINAL!!! me has vuelto a sorprender y mucho... tengo que probarlo!! pulpo con mango... ni en mis mejores sueños se me habría ocurrido!
    Besos y FELICES FIESTAS (que esta semana YAAA empezamos!)

    ResponElimina
  11. Quina combinació!! Deu estar deliciós com tot el que cuines, Roser! Que passis molt bones festes Rguapa!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  12. Quina combinació més atrevida!
    Amb aquesta sal deu picar moltíssim!
    Petons.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.