dimarts, 13 de desembre de 2011

Nous garrapinyades



 Entre els fruits secs, les nous són les meves preferides, així que he adaptat la recepta d'ametlles garrapinyades canviant les ametlles per nous i queda boníssim també!
Aquest pot ser un bon regal per aquestes festes!! Aniveu-vos!!


Ingredients:
2 gots de nous pelades
2 gots de sucre moreno
2 gots d’aigua

Posar tot en una cassoleta o en una paella fonda tipus wok, i deixar coure a foc lent durant una bona estona, uns 45 minuts o més i removent sovint. Quan el sucre es comenci a cristal·litzar remoure sense parar fins que cobreixi del tot les nous.


8 comentaris:

  1. I no se't ralla la cassola? Es que les vegades que ho he fet i no era en cassola de fang me les he carregat...
    A mi també m'agraden molt els garrapinyats!
    Petons.

    ResponElimina
  2. que buena ide hacer garrapiñados en casa... nunca se me habría ocurrido... me encanta! besos

    ResponElimina
  3. I tant si es un bon regal! que llaminers que són! A les fires sempre en comprava d'atmetlles garrapinyades, i ara la veritat es que fa molt de temps que no en menjo, no em llamen tant com abans...pero al recordar el sabor...em desfaig!! A veure si m'animo a fer-les que total són 3 ingredients i un el necessitem cada dia!! petons guapa

    ResponElimina
  4. la nostra padrina sempre en feia, i ens encabtaven! encara no m'he animat, però ho tinc a pendents!!! molts petonets

    ResponElimina
  5. que bones que son, quant començes a menjar-ne una no pots parar, et menjaries tot el pot. molts petons

    ResponElimina
  6. Tenía moltes ganes de fer garrapiñades i no sabía com posarmi, aixó a sigut "un puntazo"...ja,ja.
    molts petons guapa!!!

    ResponElimina
  7. molt bona pensada... les garrapinyades les tinc a pendents... i ara amb nous.. amb el segell d'urgent!!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.