dimecres, 7 de desembre del 2011

Bombons de xocolata farcits de foie


Ho trobo molt original, i des de que ho vaig provar encara més. Per la blogosfera hi ha vàries d’aquestes receptes, i quan vaig llegir que era tan fàcil de fer em vaig posar mans a la feina.



Ingredients:
200gr. de xocolata fondant
Una llauna de foie micuit(LIDL llauna negra)
sal
+ Una glaçonera de silicona

Desfer la xocolata al microones a baixa potencia amb cura.
Amb un pinzell pintar els forats de la glaçonera, sense deixar cap forat, amb la xocolata formant una capa. Ho posem al congelador uns 10 minuts perquè s’endureixi, ho traiem i fem una altra capa, ho tornem a posar al congelador uns 10 minuts més.
Ho traiem i omplim el forat amb el foie, prement una mica perquè quedi compacte, i ho tanquem afegint una última capa de xocolata per damunt.
Deixem endurir uns 10 minuts més al congelador i ja ho tenim llest per desmotllar, però amb cura de no trencar la xocolata!!
Retirar els sobrant de les vores de xocolata passant un ganivet i llest.
Alhora de presentar, posar una mica de sal gorda per damunt. 


12 comentaris:

  1. ESPECTACULARS!!! ... amb uns bombons així,...l'exit està garantit....

    ResponElimina
  2. Bones tardes Roser,fa uns dies que no entraba al teu bloc i m'he quedat sorpres del mun de receptes espectaculars que has penjat, aquest bombons fan un goix, m'en menjaria com a minim una dotzena,
    Molts petons i una abraçada.

    ResponElimina
  3. I delicios oi??!! els teus t'han quedat de cine ehh! a mi em van quedar més casolans jajajaj!! petons guapi

    ResponElimina
  4. Coll....Això ja és el summum pel paladar...Segueix deleitant-nos amb més delicatessens, please!

    ResponElimina
  5. Vaig tastar un BOMBÓ com aquest ja fa anys en un restaurant de bastantes forquilles , n'estic segura que els teus son tan o mes bons que aquell
    ET FELICITO MACA!!!

    ResponElimina
  6. he tastat un bombó amb paté de carxofes,i estaba fabulós peró ara probaré el teu, que de ben segur estará encara millor.

    ResponElimina
  7. Uummmm que bons!!! M'encanten!! Me'ls apunto per Nadal! :)
    Petonets

    ResponElimina
  8. Jo no els he fet mai... però els trobo sensacionals! Me'ls apunto!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Qué delicia y qué contraste de sabores...me gusta. besitosss

    ResponElimina
  10. tot un clàssic! estan boníssims!! molts petonets guapi

    ResponElimina
  11. halaáaaaa!!! esto sí que no lo he tomado nunca... ni así ni parecido... sin duda es un bocado inolvidable... bieeeen, cuantas ideas me estas dando de cara a las fiestas!!! Más besitos!

    ResponElimina
  12. Uffff...aixó deu ser mortal!!!provarem!!!
    Un petó y bona nit.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.