dimarts, 8 de novembre del 2011

Crema de carabassó amb arròs



Ingredients 3-4 persones:
2 carabassons mitjans
1 patata mitjana
1 ceba mitjana
220 gr. d’arròs
2 alls
1 culleradeta de mantega
Sal
Pebre vermell

Posar en una olla aigua a bullir i afegir la patata pelada i tallada a trossos, la ceba pelada i tallada a trossos i el carabassó net, despuntat  i tallat a trossos.
Deixar bullir uns 15 o 20 minuts fins que estigui tovet.
A part, posar a bullir aigua en una altra olla i afegir una mica de sal, l’arròs i els alls sencers amb una petita incisió a la panxa. Deixar bullir uns 20 minuts.
Quan estigui el carabassó i la patata bullits, treure una mica d’aigua, que en quedi dos dits o tres, i batre fins aconseguir una crema. Afegir sal i mantega  i tornar a batre. O també es pot afegir nata per cuinar.
Repartir la crema en una font i posar l’arròs al mig escorregut i sense els alls, formant una muntanya.
 Acabar amb una mica de pebre vermell o una altra espècie al gust, o si es prefereix sense res.

6 comentaris:

  1. Nunca he probado la crema con arroz. Gracias por la idea. Besos.

    ResponElimina
  2. No m'extranya que la NEUS d' igloo cooking t'hagi donat un PREMI, perque la teva CUINA es ACTUAL, SABOROSA, FÁCIL y amb PERSONALITAT.
    Si no et fa res, hem quedo a seguirte, perque de ben segur apendré moltes coses.
    UNA ABRAÇADA
    Conxita

    ResponElimina
  3. Bonssiimmaa!!! m'encanta la barreja de verdura i arròs!! a més que la fa molt més saciant i quasi plat complet!! bona rcepta! petons guapa

    ResponElimina
  4. La crema de carabassó m'agrada molt però amb arròs no l'he tastat mai.
    Petons.

    ResponElimina
  5. no he barrejat mai arròs amb crema!!!! ho hauré de fer! ja et diré què tal! petonets

    ResponElimina
  6. La crema de carbassó és boníssima però no l'he provada mai amb arròs.I ara que hi penso no la trobo estranya de gust.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.