dilluns, 31 d’octubre del 2011

Crema de carabassa


 Avui per la nit toca celebrar la castanyada!! I així doncs que millor que per dinar menjar una crema suau i calenteta, típica d’aquesta època, que ens sentirà la mar de bé i bo!! I per la nit un bon banquet toca!



Ingredients:
500gr, de carabassa pelada i tallada a trossos (no cal que siguin petits)
1 ceba
1 patata mitjana
1 culleradeta de mantega
Sal
Pebre negre recent molt
4 o 5 llesques de pa tallades a quadradets
Oli d’oliva

Posar en una olla mitjana aigua fins a la meitat. Quan comenci a bullir afegir la carabassa, la ceba tallada a trossets i la patata pelada i tallada en trossets. Bullir fins que estigui la carabassa i la patata tendra.
Treure una mica d’aigua i deixar-ne una mica a l’olla, salar al gust i triturar-ho tot. Afegir la mantega  i barrejar fins que es desfaci.
Posar a fregir amb un cul d’oli els quadradets de pa fins que estiguin  dauradets.
Presentar la crema en un plat fondo amb pebre per damunt i acompanyat d’uns quants quadradets de pa fregit.

5 comentaris:

  1. que rica,que naranja, que manjar! me encanta!!! una receta buenísima! Besos!

    ResponElimina
  2. ben fet! a fer lloc per la nit! ,) petonets i bona castanyada!!!

    ResponElimina
  3. Ja tens raó ja, una sopa perfecte per fer un forat ben gran perquè hi càpiguen forçes panellets! bonissima! petons

    ResponElimina
  4. Jo ara si que necessito aquesta cremeta...M´he atipat tant de panellets! Gràcies per la recepta.

    ResponElimina
  5. Ja tenia ganes de que comencés a arribar el fred per menjar cremes de verdures. Bona preparació!
    Petons.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.