dimecres, 12 d’octubre del 2011

Cabdells d’enciam amb picada i pinxos

 Es molt senzill ja ho veieu, però l’enciam amb la picadeta queda boníssim i per acompanyar, qualsevol pinxet que se us ocorri. Aquests són amb sorpresa!



Ingredients per 1 persona:
1 cabdell i mig d’enciam
½ Ceba petita
½ Pebrot verd
1 Pebrot vermell del piquillo
3 o 4 Olives
2 tallades de pernil salat
2 talls de formatge brie, de cabra...o el que us vingui més de gust
2 torradetes
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de poma
Sal
Pebre negre

Es netegen els cabdells, s’escorren bé i es posen al plat on ho presentarem. L’amanim amb un xic d’oli d’oliva i sal.
Tallem la ceba, els pebrots i les olives ben petitets i ho amanim amb l’oli, el vinagre i el pebre negre. Ho repartim per damunt de l’enciam.
Agafem el tall de pernil , hi posem formatge a una punta i ho enrosquem. Farem el mateix amb l’altre. L’afegim al plat amb unes torradetes a sota.

Notes: Se m’ocorre que podria estar molt bo escalfar uns segons el saquet de pernil al microones, es desfaria una mica el formatge i també quedaria molt bo! Ho podeu provar com vulgueu!

Bon profit!!

7 comentaris:

  1. La picada que has fet és la meva preferida a l'estiu,la faig cada dia per acompanyar el que sigui, com tu dius, amb qualsevol pintxo mateix, aquest amb pernil salat i brie....pot ser impresionant!!! que bo! petons

    ResponElimina
  2. hummm menudos pintxos te han quedado formidables!!! me tomaba yo un par ahora mismo!
    Un beso grande,
    Nieves.
    http://igloocooking.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Una manera diferent de presentar-los! segur que estaven boníssims. Petonets

    ResponElimina
  4. Bonita presentacion y bien rica la ensalada.

    ResponElimina
  5. Un platet molt bo, sa i complet! Els cabdells així me'ls feia ma mare, nyam!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  6. Un picada deliciosa.Aquest pintxos conviden de seguida a seure`s a taula.

    ResponElimina
  7. una ensalada molt bona per vaixar aquets quilets de mes que eh posat aquets estiu jeje
    molts petons

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.