dimecres, 14 de setembre del 2011

Tagliata al pesto


Aprofitant la salsa pesto que vaig elaborar, i que ja vaig publicar; us presento aquesta recepta, entre altres, que ja us aniré ensenyant per aprofitar aquesta salsa.



Ingredients per  1 persona:
80gr. de pasta tagliata a l’ou
2 o 3 cullerades de salsa pesto. Per veure la recepta de la salsa clicar AQUI
Fulles d’alfàbrega per decorar

Es posa aigua a bullir en una olla, s’afegeix la pasta. Es deixa durant 8 o 9 minuts o el que s’especifiqui al paquet.
Quan hagi transcorregut el temps, es passa per un colador i ja ho podem presentar al plat amb la salsa per sobre, i les fulles per decorar.

9 comentaris:

  1. Molt bé Roser, però em falta que la pasta la fassis tú!jajajajaj
    Bisitos

    ResponElimina
  2. Tot al seu temps... ja fare pasta manualment, o amb la panificadora, jejje, ja ho tinc previst pero tot arrivara. Tinc moltes receptes pendents!

    ResponElimina
  3. pesto pesto!!! y aquesta pasta és fantàstica!! la veritat és que ja n'estic tipa dels macarrons i els espaguetis!! hem d'innovar!! m'encanta! petons

    ResponElimina
  4. El pesto m'agrada fins i tot a l'amanida però només l'he fet de menta.
    Petons.

    ResponElimina
  5. El pesto es una de les salses q més m'agrada per la pasta llarga
    petns

    ResponElimina
  6. Hola Roser, ante todo gracias por tu visita en mi blog.
    Me encanta la pasta y el pesto es una de mis salsas preferidas, muy buen plato y sobre todo sano.
    Un beso.
    Claudia

    ResponElimina
  7. Hola Roser, la salsa al pesto con nueces ya la he hecho según tú receta y queda genial, y proximamente voy ha realizar un curso de pasta fresca en la que voy a utilizar tu salsa, desde luego tu plato ha quedado muy genial, muchos besitos guapa

    ResponElimina
  8. Que bien dana, me alegro que te guste. Pues si haces la pasta tu, en conjunto estarà super bueno todo...jejej
    Saludos

    ResponElimina
  9. hola roser,no sabia fer res m'agrada molt la teva cuina, ara ya faig alguna coseta....muac muac,no paris de fer coses....

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.