dilluns, 5 de setembre del 2011

Hamburgueses de carabassó

Un plat diferent amb el que es pot sorprendre a alguns invitats o als de casa mateix; ja que el carabassó fa que les hamburgueses es quedin esponjoses i molt bones, i amb el toc de la mostassa, també dóna un gust especial.



Ingredients:
400gr de carn picada barreja de porc i vedella
½ ceba petita
1 cullerada rasa de mostassa
½ carabassó
Pa ratllat
1 dent d’all
Julivert
Oli d’oliva
Sal
Pebre

Rentar el carabassó i ratllar-lo. Salar i posar en un colador o amb un plat amb paper absorbent, perquè tregui l’aigua, una estona. Després es treu bé l’excés d’aigua, apretant amb les mans mateix.
Posar la carn picada en un vol, afegir una mica de julivert, la ceba i l’all tallats finament i barrejar. Afegir també la mostassa, el carabassó, 2 cullerades de pa ratllat, sal i pebre i mesclar bé, fins que es puguin formar les hamburgueses. Si cal, afegir més pa ratllat.
Fer la forma a les hamburgueses i fregir.

Nota: Alhora de fer-les s'em desfeien bastant, per això la forma no queda perfecta. Suposo que era per l'aigua del carabassó, que no els vaig treure prou bé l'excés. Perque no hus passi, assegureu-vos que l'heu escorregut bé.

12 comentaris:

  1. ¡Hola Roser!, que buena idea y además no te imaginas lo bien que me viene tú receta, pues me han pasado un montón de calabacines y ya no sabía que hacer con ellos, y te han quedado con una pinta muy apetitosa, nada que me hago otra de tus recetas que por el momento todas han sido geniales. Muchos besitos

    ResponElimina
  2. Muchas gracias por tus comentarios y por probar mis recetas. Me dan ánimo!

    Si pruebas estas hambirguesas te gustaran seguro, estan bueníssimas.

    Besos.

    ResponElimina
  3. M¨agrada el farciment amb carbassó que li has posat. Ja estic cansada de les de sempre. Ho provaré.A més has encertat de ple amb l´acompanyament de tomàquet.

    ResponElimina
  4. Nenaaaa! M'encanta això del carabassó a l'hamburguesa.
    Tenim ja panificadora???

    ResponElimina
  5. Gràcies Cristina. L'acompanyament és tomàquets cherri i formatge, i queda molt bé.

    Petons.

    ResponElimina
  6. Erica sii ja la tinc!! I no me pogut aguantar i ja he fet un pa que ha quedat molt bo. Pero se ma trencat tot del cul perque se m'ha enganxat a les paletes damasar i no el podia treure de la cubeta. Pero bueno anire practicant... jejje
    Petons

    ResponElimina
  7. Jo la faig anar moooolt! Ja penjaré cosetes per a que agafis idea. I la màquina de fer pasta fresca de tant en tan t també la porta el Lidl molt be de preu.
    Bisitos!

    ResponElimina
  8. carbasso???? ho hauré de tastar!! m'encanta la idea. Petonets

    ResponElimina
  9. Bienvenida a mi blog!!! Gracias por visitarme, me encanta tu blog, que sepas que son las hamburguesas más sanas y buenas que he visto desde hace tiempo!!! así que no me queda más remedio que decirte que tienes una seguirdora más desde ahora mismo!!! UN PETONET!!!

    ResponElimina
  10. Muchas gracias Isa!!Pues ya nos iremos viendo por la blogosfera!!! jjejej

    Besos.

    ResponElimina
  11. Uauuu quina bona pinta que tenen!!! m'agrada! ;) i l'acompanyament és tomàquet amb poma o que és??? un plat complet deliciós! apuntat! petons

    ResponElimina
  12. Si, és molt bo. L'acompanyament és tomàquets cherri i taquets de formatge.
    Petons

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.