dimecres, 24 d’agost del 2011

Llimonada a l’estil del Brasil

Durant aquest estiu he vist aquesta recepta a varis blocs i m’ha cridat l’atenció. Aquesta llimonada conté un ingredient especial, la llet condensada.
Em picava la curiositat i tenia ganes de provar-la i quin millor moment que aquest en que el blog  Memòries d’una cuinera  ens proposava per aquest mes la idea de preparar una llimonada.



Ingredients:
4 llimons ( originàriament es fa amb llimes)
¾ de got de sucre moreno
¼ de got de llet condensada
6 gots d’aigua
Gel

Rentar els llimons i retirar les puntes. Tallar-los en quarts i posar al got de la batedora. Afegir 4 gots d’aigua i batre uns 30 segons.  Colar i tornar a posar al got de la batedora. Afegir el sucre, els dos gots d’aigua restants, la llet condensada i batre fins que quedi homogeni. Afegir gel i batre perquè quedi picat.
Posar al la nevera i servir ben fresc.


                                            


                                                

Notes: Es pot posar més o menys sucre segons el gust de cadascú. I es pot utilitzar sucre blanc.

9 comentaris:

  1. Jo també l'he vist per alguns blocs i m'ha cridat l'atenció, s'haurà de provar que la pinta és ben bona!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. ostres roser! amb llet condensada??? doncs és el primer cop qe la veig! i això que he estat al Brasil, jijiji, però clar són una fan de la caipiriunha! ;) gràcie sper participar bonica

    ResponElimina
  3. Ostras!!! amb llet condensada una llimonada??? Ho tindrem de provar.
    Fa molt bona pinta Roser.
    Èrika

    ResponElimina
  4. Doncs us ho recomano està molt bo i és molt refrescant!

    Gràcies pels comentaris

    ResponElimina
  5. Ostres que bo!! amb llet condensada!! ha de ser una meravella!! m'ho apunto ara mateix! petons guapa

    ResponElimina
  6. Guardame un vaso, que voy pallaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  7. A mi també m'ha cridat l'atenció això de la llet condensada que per cert m'agrada poc però en menjo poc...
    Moltíssimes gràcies per participar al memòries.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.