dilluns, 11 de juliol de 2011

Flam d'ou al microones

Un flam facilíssim i refrescant per aquests dies de calor.



Ingredients:

5 ous
6 cullerades de sucre
1/2 litre de llet
Caramel ( 3 cullerades de sucre i 2 cullerades d'aigua)
Nata montada de pot (opcional)

Primer fem el caramel. Afegim el sucre i l'aigua en una cassoleta o paella i ho escalfem fins que agafi color. Ho retirem i ho posem a la base del motlle pel flam. Una altra opció seria comprar el caramel fet i ens estalviaríem aquest primer pas.

Després batim els ous, afegim el sucre i barregem i afegim la llet i barregem  fins aconseguir una mescla homogènia; ho agregurem al motlle.

Ho tapem amb paper film i li fem unes quantes puntxades amb un puntxó o un ganivet.

Es posa a l microones a màxima potència entre 12 i 13 minuts.

MOLT IMPORTANT: DEIXAR REFREDAR DEL TOT!!
I ho decorem com més ens agradi.

I a menjar!! 




 

3 comentaris:

  1. Mai he fet flam al microones, em fa l'efecte que no pot sortir bé!! però aquest flam teu té molt bona pinta! m'apunto la idea a veure si un dia m'atreveixo ! jijiji! petons

    ResponElimina
  2. La veritat, no l'havia fet mai. La meva mare em va donar la recepta i em vaig sorprendre del resultat!

    ResponElimina
  3. Doncs si que és sorprenent el resultat...ni se m´havia passat pel cap que es pogués fer en el microones. Té molt bon aspecte. Ah!i el que t´estalvies en forn i bany maria, catxarros...je, je, je

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.